Aranjamente

Aranjamente

Aprecierea elogioasa continua a aranjamentelor noastre florale, ne-au convins ca avem datoria de a fi tot ma exigenti cu noi insine pentru satisfacearea unui numar tot mai mare de clienti.
Oferim aranjamente florale atat in spatiul bucurestean si in zonele din apropierea capitalei, cat si in Cluj.

O mare varietate de aranjamente florale sunt solicitate cu ocazia diferitelor evenimente. Pe langa aranjamentele prezentate pe site realizam si aranjamente florale personalizate. De aceea, in momentul comenzii, printr-o scurta discutie, aflam ce eveniment este sarbatorit, care sunt florile, formele, culorile preferate.

De ceva timp avem surpriza unei totale increderi a clientilor nostri, mai vechi si mai noi, in arta designerilor acestui atelier, la a caror latitudine este lasata intreaga munca de creatie. De aceea depunem eforturi de a aduce noutati cat ma des straduindu-ne sa fim cat mai aproape de inaltimea farmecului cu care ne incanta florile. Punem in valoare atat florile autohtone, cat si flori ce poarta cu sine mirajul tarilor exotice, indepartate.

Designerii nostri folosesc nu numai bujori, trandafiri, hortensii, dar si eucalyptus, vanda, cymbidium, brunia, proteea, uneori necunoscute clientilor .
Frumusetea florilor cu corola bogata, viu colorate si tinuta maiestuoasa este sporita prin armonizarea cu flori mici, discrete, in culori atenuate, adevarat miracol strecurat cu grija.

Din dorinta de a realiza cele mai frumoase aranjamente florale am acordat o mare atentie si materialelor auxiliare. Vase cu forme variate, materiale diferite care uneori ofera ele insesi o placuta surpriza sporesc placerea cu care produsele noastre sunt primite de catre clienti.

Am inteles ca monotonia nu este deloc benefica. De aceea cream aranjamente florale potrivite anotimpului in care se desfasoara evenimentul. Ne-am bucurat cand am vazut ce placuta surpriza a facut prezenta fructelor alaturi de flori. Cateva capsune aduc aer proaspat al primaverii, toamna-un mic ciorchine de strugure indeamna la depanarea amintirilor din timpul unui cules de vie, vara-un mar reinvie imaginea livezii, iar iarna crengute mici de brad imbinate cu florile, apar ca o blanita ocotitoare.
Reusim sa pregatim aranjamente florale la preturi accesibile si sa le livram la momentul convenit. Acordam atentie deosebita si prospetimii forilor si a fructelor.

Published by