Buchetele si aranjamentele florale pentru nunta

Pentru ca am intuit nevoia de branduri noi in spatiul romanesc, The Flower Society si-a inceput activitatea in Bucuresti, in 2013. De atunci buchetele si aranjamentele florale, pregatite de The Flower Society, au castigat un numar tot mai mare de clienti.

Buchete si aranjamente florale fastuoase, elegante, in totala armonie cu buchetele si aranjamentele florale discrete, delicate contribuie la realizarea atmosferei atat de deosebite, specifice unuia dintre cele mai importante evenimene: nunta.

Read More
Despre aranjamentele noastre

Aprecierea deosebita de care s-au bucurat aranjamentele florale oferite de The Flower Society inca de la inceput a condus la o mare diversificare a acestora. Oferim aranjamente florale pentru evenimente, aranjamente florale business, aranjamente aniversare.

Cu multa grija pentru calitatea florilor, designerii nostri dau zbor liber imaginatiei raspunzand preferintelor unor clienti inzestrati cu un deosebit simt estetic.
Oferim aranjamente florale mici, discrete, care sporesc farmecul unui loc incarcat de intimitate,

Read More
Buchete

Ce-ar fi daca zilnic am primi in dar un buchet de flori? Ce-ar fi daca, macar din cand in cand, am face – si ne-am face- o bucurie daruind buchete de flori frumoase? Cu siguranta, scurgerea timpului ne-ar parea mai linistita, framantarile cotidiene ar fi mai usor atenuate!

Aceste convingeri ne-au determinat sa infiintam The Flower Society. De cativa ani oferim unor clienti cu gusturi rafinate buchete de flori deosebite.

Read More
Aranjamente

Aprecierea elogioasa continua a aranjamentelor noastre florale, ne-au convins ca avem datoria de a fi tot ma exigenti cu noi insine pentru satisfacearea unui numar tot mai mare de clienti.
Oferim aranjamente florale atat in spatiul bucurestean si in zonele din apropierea capitalei, cat si in Cluj.

O mare varietate de aranjamente florale sunt solicitate cu ocazia diferitelor evenimente. Pe langa aranjamentele prezentate pe site realizam si aranjamente florale personalizate.

Read More
Buchete de flori pentru castigatori

Ieri am avut o surpriza placuta: Organizatorii unei importante Gale Nationale ne-au cerut ajutorul in a le oferi castigatoarelor Galei cate un buchet de flori.

Ne-am bucurat tare mult sa le fim de ajutor in aceste momente frumoase si emotionante, tinand cont ca ne place sa fim in lumina reflectoarelor, ne place sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri si, mai presus de toate, ne plac provocarile, provocari legate de buchete de flori.

Read More
Buchete flori pentru zile de nastere | The Flower Society

O scurta istorie – Buchete Flori:

Chiar dacă pare a fi numele unei asociații non-guvernamentale sau a unei întreprinderi filantropice, The Flower Society  poate să fie asemănată cu orice comunitate înfloritoare a estului, chiar și cu grupurile sociale ale unei Indii negustorești din secolul XVII.

Dar să nu uităm că ne aflăm în sec XXI, în București și în Cluj-Napoca și mai mult, în mediul online. Expansiunea www a permis unui grup de prietene,

Read More
Povestea aranjamentelor florale marca The Flower Society

Povestea aranjamentelor florale marca The Flower Society, o surpriză pentru toți

Pentru că este un nou început, o nouă poveste și-a făcut loc pe piața aranjamentelor florale online din București și Cluj-Napoca. Nu este o poveste oarecare, ci are o doză de intensitate pe care membrii fondatori o resimt din plin. A te gândi la un motiv pentru care să pornești într-o piață în care există numeroși alți competitori ar însemna un eșec încă dinainte de a începe.

Read More