Buchete flori pentru zile de nastere | The Flower Society

Buchete flori pentru zile de nastere | The Flower Society

O scurta istorie – Buchete Flori:

Chiar dacă pare a fi numele unei asociații non-guvernamentale sau a unei întreprinderi filantropice, The Flower Society  poate să fie asemănată cu orice comunitate înfloritoare a estului, chiar și cu grupurile sociale ale unei Indii negustorești din secolul XVII.

Dar să nu uităm că ne aflăm în sec XXI, în București și în Cluj-Napoca și mai mult, în mediul online. Expansiunea www a permis unui grup de prietene, pasionate de frumos, de culori să transforme o idee, o pasiune într-o mică afacere. Și se pare că le-a reușit de minune.

Astăzi, www.theflowersociety.ro reprezintă o societate a aranjamentelor florale și a buchetelor de flori din mediul online. Sunt buchete de flori frumoase care așteaptă să pună un zâmbet pe buzele persoanelor care urmează să le primească.

 

buchet-hortensie-si-trandafiri

Livram buchete flori si zâmbete

Când se începe munca la un buchet de flori nou, se urmărește obținerea unui singur rezultat: un zâmbet. Cel puțin un zâmbet.

Atunci când o persoană care a primit un buchet de flori își aduce aminte cu placere de el si după un an de zile, atunci cu siguranță că rezultatul a întrecut orice așteptări.

Fiecare buchet de flori este realizat cu pasiune și cu o netăgăduită înclinație înspre artă și înspre cromatică. Fiecare buchet de flori, indiferent din ce flori este compus, trebuie să fure privirile tuturor celor care se află în prezența persoanei căreia îi este oferit.

Cu aceste gânduri în minte și în suflet, echipa The Flower Society este pregătita să facă față unei concurențe aprige pe o piață aflată în continuă dezvoltare și care le va pune multe obstacole în față.

Dar cu această atitudine, cu inima îndreptată constant înspre rezultatul scontat, societatea de buchete flori din mediul online va fi privită cu alți ochi de către clienți.

Theflowersociety.ro își dorește să iasă în evidență sub forma unor servicii profesioniste, de calitate, punctuale și fără cusur.

Zâmbetul pe care îl veți obține de la persoana cărei îi oferiți un buchet de trandafiri vă va face ziua mai frumoasă. Este un semn că trebuie să continue, să fie perseverente și să își exploreze constant imaginația în căutarea de noi posibilități, noi accesorii și noi combinații de culori. Iar în final, eforturile vor fi răsplătite și toată lumea va fi fericită de efectul pe care buchetul de flori l-a produs!

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui material despre buchete flori, in speranta ca va placut, va asteptam sa reveniti pentru alte materiale interesante din lumea florilor.

buchet de flori ciocolata cu vanilie

 

Published by