Buchete Trandafiri

[border]

Nu există nicio modalitate mai bună de a transmite sentimentele tale decât de a trimite un buchet de trandafiri frumos!

Ca experți, noi, cei de la The Flower Society, ne mandrim cu faptul ca alegem flori superbe pentru a crea buchete de trandafiri care se ridica la nivelul nostru de excelenta. Ne asigurăm că buchetul dvs de trandafiri va incanta datorita culorilor sale vibrante, stralucirii de durată și eleganței de neegalat.

The Flower Society oferă buchete trandafiri originale de înaltă calitate!

Buchet de trandafiri TFS 060Trimiteti un cadou unic apoi asteptați până când veți vedea reacția celor dragi atunci când vor primi aceste flori frumoase. Trandafirii nu înseamnă doar romantism! Alegeți un buchet de trandafiri rosii pentru a transmite dragoste si iubire sau selectați un buchet multicolor mixt pentru familie, prieteni, chiar colegi! Trandafirii sunt întotdeauna o surpriză bine venita.

Trandafirul este floarea cea mai strâns legată de istoria omenirii. Aceasta este cu siguranta cea mai veche şi cea mai cunoscută plantă ornamentală. Originea lui se pierde inainte de antichitate, undeva la granita dintre istorie si mitologie.

Trandafirul este originar din estul Mării Mediterane (Asia Mică) şi din regiunile subtropicale ale Asiei de Est. Acesta a fost considerat dintotdeauna regina florilor, istoria lui fiind impresionantă prin vechime, legende şi evenimente asociate. Mult timp trandafirul era considerat un simbol al luxului şi plăcerilor. In Evul Mediu, devine emblema a dragostei şi purităţii în artă, al binecuvântării divine şi aspiraţiei la viaţa spirituală.

Ce semnifica culoarea aleasa a buchetelor de trandafiri?

Buchet de trandafiri galbeni - TFS 001Bobocul trandafirului rosu semnifica admiratia puritatii si frumusetii celui care-l primeste. Trandafirul rosu inflorit, vibrant, transmite dragostea pasionala si este cea mai gingasa modalitate de a spune „Te iubesc!”

Trandafirul roz inseamna fericire, gratie si bucurie. Simbolizeaza totodata feminitatea, rafinamentul si eleganta.

Trandafirii albi inspira, in primul rand, puritate. In functie de ocazia cu care sunt oferiti insa, semnificatia trandafirilor albi difera. De la respect si apreciere, pana la speranta unui inceput sau un semn de adio, aceste flori poarta diverse intelesuri. De aceea, ei sunt folositi in aranjamente florale create pentru diferite evenimente.

Trandafirii galbeni au devenit cunoscuti tarziu, de-abia in secolul al 18-lea, cand au fost descoperiti in Orientul Mijlociu.
Daca pana atunci erau faimosi trandafirii roz, odata ce varietatea galbena a ajuns in Europa, aceasta a devenit populara rapid in randul pasionatilor de horticultura.

Semnificatia acestora difera de la o cultura la alta. In Orient se considera ca aceste flori aduc bucurie si simbolizeaza intelepciunea si puterea prieteniei.

Pentru mai multe imagini cu buchete de trandafiri realizate de specialistii nostrii, va invitam sa accesati paginile noastre din retelele de socializare facebook si google +, de asemenea daca va plac, va rugam sa acordati un feedback public.

Buchete Trandafiri
3.6 (72%) 5 votes