Buchete

Buchete

Ce-ar fi daca zilnic am primi in dar un buchet de flori? Ce-ar fi daca, macar din cand in cand, am face – si ne-am face- o bucurie daruind buchete de flori frumoase? Cu siguranta, scurgerea timpului ne-ar parea mai linistita, framantarile cotidiene ar fi mai usor atenuate!

Aceste convingeri ne-au determinat sa infiintam The Flower Society. De cativa ani oferim unor clienti cu gusturi rafinate buchete de flori deosebite. Am renuntat la crearea unor buchete de flori monotone, intalnite de prea multa vreme in multe florarii. Ne-am hotarat sa cream buchete de flori personalizate interesandu-ne in momentul primirii comenzii care sunt florile preferate de cel care va primi buchetul sau chiar de cel care face comanda.

Ne intereseaza tipul , forma, parfumul, marimea florilor din buchet. Unii clienti prefera florile monocrome, altii au preferinte mai indraznete, solicita culori si forme contrastante. Designerii nostri au dovedit de-a lungul timpului o imaginatie bogata, realizand contraste atragatoare foarte apreciate.

De multe ori clientii solicita ajutor in alegerea buchetului de flori si primesc sfaturi de styling pertinente.
Am castigat increderea clientilor nostri printr-o grija permanenta de a avea o paleta cat mai variata de flori.
Atragem tot mai mare interes oferind posibilitatea evaluarii calitatii buchetelor de flori prin intermediul imaginilor postate pe retelele de socializare. Astfel, clientii pot solicita, telefonic sau virtual, detalii importante pentru ei. Foarte importanta est e pentru noi calitatea florilor din buchet Ne straduim sa asiguram un climat favorabil pastrarii prospetimii lor pentru a-si darui apoi clientilor parfumul si farmecul culorilor in buchete de flori deosebite.

Ne bucuram ca munca noastra este deseori rasplatita prin exclamatii pline de admiratie: „Elles sont tres belles!”, „Ce parfum minunat!’’, „ Ce armonie de culori!”. Toate acestea ne conving ca am reusit sa-i facem pe clienti sa simta nevoia acerba de a cumpara de la noi buchete de flori potrivite oricarei situatii , oricarui eveniment. Asa se explica de ce, de ani de zile, avem placerea de a ne reintalni cu clienti fideli tot mai numerosi, care apreciaza evolutia calitativa a buchetelor de flori din mediul online.
Foarte importante sunt promptitudinea livrarilor zilnice si preturile decente.

Published by