Comanda Flori Online

Comanda Flori Online cu stil

Comanda flori online, e cea mai usoara cale de a face persoana iubita fericita!

Comenzile pot sa difere fata de aranjamentele florale de pe floraria online The Flower Society, deoarce noi lucram cu ceea ce este disponibil in functie de sezon, dorinta noastra fiind aceea de a aduce prospetimea si mirosul fiecarui sezon .

Aranjamentele florale si buchetele de flori de mai jos sunt menite pentru a transmite stilul și personalitatea noastra.

In cazul in care o floare din aranjamentele florale sau buchetele de flori de pe floraria online The Flower Society nu este disponibila, cu siguranta o vom inlocui cu alta floare de aceeasi valoare.
Va rugam sa ne contactați telefonic pentru comenzi personalizate diferite de ceea ce exista pe floraria online The Flower Society  pentru a vedea ce este pe rafturi în acea zi!

Floraria Online The Flower Society trateaza fiecare comanda cu seriozitate si implicare. Ne asiguram ca fiercare client este multumit si fiecare persoana care primeste flori create de noi va fii placut impresionata. Avem mereu grija ca florile noastre sa fie proaspete si astfel sa reziste cat mai mult, iar aranjamentele noastre florale sa arate intotdeauna perfect. Livrarea se face intotdeauna cu zambetul pe buze in maxim 2 ore oriunde in Bucuresti sau cu promptitudine la data si ora dorita de dumneavoastra. Comanda flori online fara nici un stres: poti platii online, florile vor ajunge intotdeauna la timp si in stare perfecta, persoana care va primi flori cadou de la dumneavoastra nu va afla pretul.

Orice intrebari ai avea, ne poti contacta telefonic sau prin e-mail si iti vom raspunde cu cea mai mare placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *