Despre aranjamentele noastre

Despre aranjamentele noastre

Aprecierea deosebita de care s-au bucurat aranjamentele florale oferite de The Flower Society inca de la inceput a condus la o mare diversificare a acestora. Oferim aranjamente florale pentru evenimente, aranjamente florale business, aranjamente aniversare.

Cu multa grija pentru calitatea florilor, designerii nostri dau zbor liber imaginatiei raspunzand preferintelor unor clienti inzestrati cu un deosebit simt estetic.
Oferim aranjamente florale mici, discrete, care sporesc farmecul unui loc incarcat de intimitate, dar si aranjamente florale impunatoare in consonanta cu unele evenimente pline de solemnitate.
Deosebit de important in cresterea ecoului pe care l-au avut produsele noastrea afost interesul acordat preferintelor clientilor. Intr-un scurt dialog aflam date despre florile preferate, culorile, evenimentul pentru care se solicita aranjamente florale.

Respectul clientilor, punctualitatea, grija pentru orice detaliu au facut ca aranjamentele florale oferite de noi sa fie tot mai des intalnite.
Ne exprimam recunostinta fata de clientii nostri fideli care ne-au apreciat, ne-au adus un plus de incredere in tot ce am realizat, ne-au recomandat si altora. Am primit cu seriozitate si sugestiile lor care au condus la sporirea calitatii produselor.

Trandafirii! Incanta de mult timp privirea si imbie cu parfumul lor clientii The Flower Society.
Ai suparat pe cineva drag? Du-i un buchet de trandafiri. Nu-i asa ca privirea atrasa de farmecul lui se va inalta repede spre tine si-n ochi ii vei citi iertarea?
Numara sirul anilor celor dragi oferindu-le un buchet de 19 trandafiri sau- de ce nu? -un buchet de 101 trandafiri.
Suntem bucurosi ca munca noastra, de-a lungul timpului, nu a trecut neobservata. Ne bucuram ca buchetele de trandafiri realizate de designerii nostri dau stralucire unor birouri, strecoara armonie si entuziasm, poarta cu ele farmecul necesar unor locuri pline de intimitate, sporesc stralucirea salilor somptuoase.

Un buchet de trandafiri oferit din inima este de nepretuit ca orice dar facut din inima, cu sinceritate. El are cel mai mare pret. In pretul lui intra respectul, dragostea, recunostinta, dar-atunci cand este cazul-si iertarea.
Trandafirul! Floarea care a insotit, timid sau, uneori, mai indraznet, generatii si generatii. Oferiti un buchet de trandafiri sau un singur trandafir! Cel care il va primi il va considera cel mai frumos buchet de trandafiri, cel mai frumos trandafir din lume.

Dornica, natura a dat posibilitatea omului sa faca buchete de trandafiri galbeni, buchete de trandafiri mov, roz. Si o noutate: buchetul de randafiri albastri! El poate alunga norii din suflet, poate strecura in el seninul cerului.
Gandul ca buchetele de trandafiri vor trezi bucuria celor care le vor primi da aripi noi fanteziei creatoare a designerilor nostri, mai ales ca multi dintre clientii fideli au dobandit de-a lungul timpului incredere in simtul lor estetic. Nu am trecut cu vederea plusul de farmec dobandit de flori prin invelisul din hartie de matase, adesea folosita de marii designerii ai Americii si Europei Occidentale.
Ne-ati dat incredere in noi si va multumim!

Multumim si firmelor de profil cu care colaboram si carora le-am ramas fideli, indiferent ca au aparut si alte tentatii.
Stimati clienti, oferiti flori! Daruiti-va dumneavoastra insiva buchete de trandafiri! Suntem nerabdatori sa aflam, and ne vom reintalni, cum va imbogatesc ele starea sufleteasca.

Published by