Buchete de flori pentru castigatori

Buchete de flori pentru castigatori

Ieri am avut o surpriza placuta: Organizatorii unei importante Gale Nationale ne-au cerut ajutorul in a le oferi castigatoarelor Galei cate un buchet de flori.

Ne-am bucurat tare mult sa le fim de ajutor in aceste momente frumoase si emotionante, tinand cont ca ne place sa fim in lumina reflectoarelor, ne place sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri si, mai presus de toate, ne plac provocarile, provocari legate de buchete de flori.

Am inteles de la client ca isi doreste „buchete de flori deosebite”, dar a mentionat „… imi doresc niste buchete de flori frumoase si tot ceea ce vad pe site imi place, asa ca va las mana libera sa realizati dvs un model deosebit”.

Asta este ceea ce noua ne place: sa stim cat mai multe despre evenimentul dvs si sa putem face piesa Flori parte integranta a acestui puzzle, a evenimentului dvs. Am vrut sa ii spun din prima clipa, afland mai multe despre participantii la eveniment, ca am deja in minte un buchet de flori, un buchet de flori personalizat potrivit pentru aceasta poveste in care sunt recunoscute eforturile unor oameni dragi ai societatii nostre, oameni care se implica in activitati de voluntariat si care isi fac un scop din a ajuta copiii si familiile nevoiase.

Eu ii vad pe acesti oameni ca fiind niste ingeri pe Pamant, ingeri ce au venit printre noi sub forma de Oana, Dana, Vlad, Stefan etc… Buchete de flori pentru acesti oameni minunati, buchete de flori deosebite?! Clar: flori albe, pure, potrivite pentru cei mai sufletisti semeni ai nostri.

Mi-a venit in gand un buchet de flori in care florile in sine sa vorbeasca: freziile (simbol al nevinovatiei, increderii si prieteniei), lalelele (simbol al imaginatiei si visarii) si ranunculus (ce simbolizeaza fericirea), toate albe, albe. Nu vrem pata de culoare, nu vrem accent, nu vrem fashion, nu vrem opulenta, vrem sa transmitem o singura idee: „Va multumim tare mult, dragi oameni sufletisti!

Va multumim ca va ganiditi si la oameni mai putin norocosi, va multumim ca sunteti gata oricand sa acordati din putinul vostru timp liber unor copii ce viseaza la un viitor mai bun si care au intr-adevar nevoie de sfatul vostru! Va multumim si… RESPECT!”

Vezi pagina de Facebook a Galei Nationale CNAS aici.

Published by