Buchet cu bujori, hortensie si leucadendron

149.00lei209.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet cu bujori, hortensie si leucadendron ce exprima bucurie, fericire si poate fi oferit cu orice ocazie, prezentat intr-un mod deosebit in punga de carton in culori vibrante si invelit in hartie de matase.

Contine 1 hortensie (in sezon: aprilie-octombrie), 2 bujori (in sezon: aprilie-mai), 4 trandafiri, 3 leucadendron, eucalipt, punga de carton.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor sau hortensiilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele noastre, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri si leucadendron include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet de trandafiri si leucadendron va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de trandafiri originale, realizate de expertii nostri si multe alte lucruri interesante.

 

 

flori bucuresti online, buchete flori, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti, buchete de
flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, comanda flori online

Buchet cu bujori, hortensie si leucadendron

4.5 (90%) 2 votes