Aranjament floral cadou

130.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Aranjament floral cadou in cutie din lemn de culoare maro (16x16x16cm) care contine 1 hortensie de culoare verde, 3 trandafiri, 3 leuca si bucati de panza , un mixt de natural pentru orice ocazie.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral cadou include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cadou, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori si aranjamente florale realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

comanda flori online, aranjamente florale nunta bucuresti, aranjamente florale nunti, comanda flori online bucuresti, livrari aranjamente florale, buchete de mireasa, florarie online, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti

Aranjament floral cadou

Rate this post