Aranjament floral cu crizantema si trandafiri

140.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Aranjament floral cu crizantema si trandafiri, prezentat in cutie de carton in forma de vaza. Un aranjament vesel, impresionant prin imbinarea florilor cu accesoriile naturale si colorit.
Contine 3 trandafiri, 3 crizanteme, 5 cupe de cymbidium (in sezon: octombrie-martie), eucalipt si elemnete decorative.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral cu crizantema si trandafiri include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor din aranjament.

Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral cu crizantema si trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea acestui arenjament floral, poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati.

Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cu crizantema si trandafiri, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook, si Pinterest, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale realizate de expertii nostri.

Cumpăra aranjamente florale elegante cu livrare in aceeasi zi disponibile in Bucuresti. Indiferent de ocazie, fie ca este vorba de o aniversare, zi de naștere, cadouri pentru partenerii de afaceri sau pur si felicitari pentru persoane dragi, nu uitati la floraria online The Flower Society veti gasi aranjamente florale deosebite pentru oameni speciali.

love it, share it!

google pinterest

 

 

comanda flori online, aranjamente florale nunti, aranjamente florale nunta bucuresti, comanda flori online bucuresti, livrari aranjamente florale, buchete de mireasa, florarie online, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti

Aranjament floral cu crizantema si trandafiri

4.5 (90%) 2 votes