Aranjament floral cu trandafiri si hortensie

175.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Aranjament floral cu trandafiri si hortensie realizat intr-o cutie de lemn, special creat pentru a fi oferit unei  persoane delicate, iubitoare de frumos, cu simt artistic.

Contine 14 trandafiri, 1 hortensie, cutie de lemn 16x16x14cm.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral cu trandafiri si hortensie include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cu trandafiri si hortensie, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori si aranjamente florale realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

 

florarie online, aranjamente florale nunti, buchete de mireasa, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti, comanda flori online bucuresti, comanda flori online, livrari aranjamente florale

Aranjament floral cu trandafiri si hortensie

Rate this post