Aranjament floral cu leuca, dalii, crizanteme

149.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Aranjament floral cu leuca, dalii, crizanteme vibrant si fresh.

Cutie din lemn  lucrata manual, de dimensiune  23x23x12cm care contine 3 crizanteme verzi, 3 dalii (in sezon: iulie-octombrie), 3 hypericum verde, 2 eustoma, 1 leuca, muschi, ramura manzanita.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral cu leuca, dalii, crizanteme include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cu leuca, dalii, crizanteme va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori  si aranjamentele realizate de expertii nostri.

 

aranjamente florale nunta bucuresti, comanda flori online, comanda flori online bucuresti, aranjamente florale bucuresti, livrari aranjamente florale, buchete de mireasa, florarie online, aranjamente florale nunti, flori bucuresti online

love it, share it!

google pinterest

Aranjament floral cu leuca, dalii, crizanteme

4 (80%) 1 vote