Aranjament floral cu orhidee cymbidium si dendrobium

130.00lei

Descrierea produsului

Aranjament floral cu orhidee cymbidium si dendrobium, in cutie de lemn alba, ce uimeste prin eleganta si rafinament. Mixul florilor si al culorilor ne duc cu gandul la indepartata Asie, fiind potrivita astfel pentru o femeie ce iubeste calatoriile si lucrurile noi, o femeie in continua miscare si dornica de aventura.

Contine 4 orhidee mokara, 3 orhidee cymbidium (in sezon: octombrie-martie), 3 brunia si hedera.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral cu orhide cymbidium si mokara include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cu orhide cymbidium si mokara, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori  si aranjamentele realizate de expertii nostri.

 

 

 

aranjamente florale nunti, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti, buchete de mireasa, florarie online, comanda flori online, livrari aranjamente florale, aranjamente florale nunta bucuresti, comanda flori online bucuresti

 

Rate this post

 

Aranjament floral cu orhidee cymbidium si dendrobium

Rate this post