Aranjament floral cu trandafiri rosii de Ecuador

179.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Aranjament floral cu trandafiri rosii de Ecuador -romantism exprimat in forma moderna.

Cutie din lemn  lucrata manual, cu dimensiunea 48x10x10cm care contine 9 trandafiri rosii, 3 hypericum verde, muschi, ramura  Manzanita.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui aranjament floral include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral cu trandafiri rosii, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de trandafiri realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

aranjamente florale nunta bucuresti, comanda flori online, comanda flori online bucuresti, livrari aranjamente florale, buchete de mireasa, florarie online, aranjamente florale bucuresti, aranjamente florale nunti, flori bucuresti online

Aranjament floral cu trandafiri rosii de Ecuador

Rate this post