Buchet de trandafiri rosii

339.00lei649.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet trandafiri rosii/ lalele rosii intr-o galeata de zinc cu aspect vechi, un mod original de a exprima iubirea fata de persoana iubita. Aranjament floral special, dedicat  unei femei noncomformiste, moderne si atragatoare.

Dimensiuni vas: inaltime: 28 cm, diametru 29 cm.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor si lalelelor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui Buchet trandafiri rosii si lalele include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Va plac buchetele de flori facute de noi? Vreti sa vedeti mai multe aranjamente florale deosebite si originale?  Va invitam sa intrati pe pagina de Facebook The Flower Society si sa acordati un feedback public. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale  si buchete de flori realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

comanda flori online, aranjamente florale nunta bucuresti, comanda flori online bucuresti, livrari aranjamente florale, buchete de mireasa, florarie online, aranjamente florale nunti, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti

Buchet de trandafiri rosii

Rate this post