Buchet cu gerbera rosie, dusy miller si firecracker

165.00lei255.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet cu gerbera rosie, dusy miller si firecracker:
Buchet mediu cu 13 gerbera, 3 dusty miller si 6 firecracker invelit in hartie de matase alba.
Buchet mare cu 25 garbera, 7 dusty miller si 7 firecracker invelit in hartie de matase alba.

Pretul acestui buchet cugerbera rosie, dusy miller si firecracker include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata pe care o alegeti.

Va invitam pe pagina The Flower Society pe Facebook sa acordati feedback pentru acest buchetgerbera rosie, dusy miller si firecracker. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale realizate la comanda de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

flori bucuresti online, buchete de flori bucuresti, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori, comanda flori online

Buchet cu gerbera rosie, dusy miller si firecracker

Rate this post

Informații suplimentare

Alege

Varianta medie, Varianta mare