Buchet cu hortensie si bujori

150.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Buchet cu hortensie si bujori deosebit cu un contrast incitant, ce exprima rafinament si eleganta, oferit  intr-o punga  de carton de calitate superioara si invelit in hartie de matase.

Contine 1 hortensie (in sezon: aprilie-octombrie), 3 bujori (in sezon: aprilie-mai), 5 trandafiri, accesorii, punga de carton, hartie de  matase.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet cu hortensii si bujori include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

livrare flori bucuresti, livrari buchete flori bucuresti,  buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, florarie online, buchete flori, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti

Buchet cu hortensie si bujori

2.5 (50%) 2 votes