Buchet cu trandafiri si hortensie

160.00lei330.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Variante Buchet cu trandafiri si hortensie  :

Buchet mediu cu 9 trandafiri, eucalip, 1 hortensie (in sezon: aprilie-octombrie), 1 eustoma, 1 brasica (in sezon: iulie-octombrie) si 2 waxflower in hartie Zurich printata.

Buchet mare cu 15 trandafiri, eucalip, 2 hortensii (in sezon: aprilie-octombrie), 3 eustoma, 3 brasica (in sezon: iulie-octombrie) si 2 waxflower in hartie Zurich printata.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor sau a hortensiilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui Buchet cu trandafiri si hortensie include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata pe care o alegeti.

Va invitam pe pagina The Flower Society pe Facebook sa acordati feedback pentru acest buchet de trandafiri. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale realizate la comanda de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

livrare flori online bucuresti, buchete flori, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori bucuresti, buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, comanda flori online, flori bucuresti online

Buchet cu trandafiri si hortensie

4.5 (90%) 2 votes

Informații suplimentare

Alege

Varianta medie, Varianta mare