Buchet cu trandafiri si lishianthus alb

180.00lei350.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet cu trandafiri si lishianthus alb:

Buchet mediu cu 5 trandafiri, 1 trandafir tros, 3 dusty miller, 3 lisianthus, 3 amaryllis (in sezon: august-apilie) invelit in hartie cartonata.
Buchet mare cu 10 trandafiri, 8 trandafiri tros, 7 dusty miller, 5 lisianthus, 5 amaryllis (in sezon: august-apilie) invelit in hartie cartonata.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor sau a celorlalte flori primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul apropiat ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri albi include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Intra pe The Flower Society pe Facebook sa vezi mai multe buchete de trandafiri sau aranjamente florale si sa ne spui parerea ta. Daca iti plac florile noastre suntem siguri ca ne vei recomanda si prietenilor tai.

love it, share it!

google pinterest

 

livrare flori bucuresti, florarie online, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti,  buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti,  buchete flori

Buchet cu trandafiri si lishianthus alb

Rate this post

Informații suplimentare

Alege

Varianta medie, Varianta mare