Buchet de bujori albi in hartie cerata

115.00lei225.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet de bujori albi in hartie cerata. Cateodata un buchet simplu, din flori albe, este perfect pentru  a transmite eleganta si rafinament.

Buchet mic: 9 bujori albi (in sezon: aprilie-mai)/ trandafiri albi.

Buchet mediu: 15 bujori albi (in sezon: aprilie-mai)/ trandafiri albi.

Buchet mare: 19 bujori albi (in sezon: aprilie-mai)/ trandafiri albi.

Pretul acestui buchet de bujori include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

buchete de flori bucuresti, flori bucuresti online, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori, comanda flori online, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti

Buchet de bujori albi in hartie cerata

Rate this post