Buchet de flori cu bratara din snur de piele

230.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Buchet de trandafiri si bratara: 7 trandafiri, 3 lisianthus, 1 brassica (in sezon: iulie-octombrie) si eucalipt ce va fi livrat impreuna cu o minunata bratara.

Bratara infasurata din margele fire polish din cristale de Bohemia, margele toho japoneze, toate cusute pe snur de piele naturala. Se poate purta atat ca bratara, cat si sub forma de colier sau curea decorativa.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri si bratara include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet de trandafiri si bratara, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Google +, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de trandafiri realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

flori bucuresti online, buchete de mireasa, comanda flori online, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti, buchete de flori bucuresti

Buchet de flori cu bratara din snur de piele

Rate this post