Buchet de trandafiri cappucino

90.00lei180.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Buchet de Trandafiri Cappucino – Sofisticat si cu design avangardist – acestea sunt elementele ce definesc buchetul.

Buchet mic: 2 leuca dendron, 1 crizantema, 1  trandafir alb, 5 gerbera, ruscus.

Buchet mediu: 3 leuca dendron, 3 crizantema, 3 trandafiri albi, 5 gerbera, ruscus.

Buchet mare: 3 leuca dendron, 3 crizantema, 3 trandafiri albi, 5 gerbera, 5 trandafiri cappucino, ruscus

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor sau crizantemelor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri cappucino include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet de trandafiri cappucino, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina de Facebook The Flower Society . Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale si buchete de flori originale realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

livrari buchete flori bucuresti, florarie online, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti, buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, buchete flori

Buchet de trandafiri cappucino

5 (100%) 1 vote