Buchet trandafiri Ecuador

245.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Un buchet stylish cu arome seducatoare … Buchet de Trandafiri Ecuador, sigur va impresiona o persoana puternica, dar in  acelasi timp sensibila.
19 Trandafiri rosii de Ecuador -calitate premium, ingemanati cu 6  zambile albe (in sezon: decembrie-aprilie).

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor si a zambilelor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui Buchet de Trandafiri Ecuador include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Va plac buchetele noastre de trandafiri? Vreti sa vedeti mai multe modele de aranjamente florale si buchete de flori deosebite create de expertii The Flower Society? Va invitam sa intrati pe pagina de Facebook The Flower Society si eventual sa ne acordati si un feedback public.

love it, share it!

google pinterest

buchete de flori bucuresti, comanda flori online, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti

 

Buchet trandafiri Ecuador

Rate this post