Buchet de trandafiri rosii si garoafe roz

130.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Un buchet de trandafiri rosii si garoafe roz invelit in hartie neagra, combinatia perfecta pentru a crea un buchet rafinat si elegant.
Contine 10 trandafiri  rosii, 9 garoafe roz.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor si garoafelor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri si garoafe include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament de primavara, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale si buchete de flori originale realizate de expertii nostri The Flower Society.

love it, share it!

google pinterest

 

buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti, livrare flori bucuresti, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori

Buchet de trandafiri rosii si garoafe roz

Rate this post