Buchet de trandafiri si cale negre

280.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Buchet de trandafiri si cale negre – Nuante ispititoare ce au cucerit deja multe inimi…
9 trandafiri portocalii, 10 cale negre.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor primiti de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest Buchet de trandafiri , va invitam sa acordati un feedback public pe pagina de Facebook The Flower Society . Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale si buchete de flori originale realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

florarie online, comanda flori online, flori bucuresti online, livrare flori online bucuresti,livrare flori bucuresti, buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, buchete flori

Buchet de trandafiri si cale negre

Rate this post