Buchet din 19 trandafiri rosii

215.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Buchet din 19 trandafiri rosii, un buchet romantic, dar stylish cu o abordare in cheie monocroma.
Culoarea fierbinte pentru un gest romantic sau pentru cineva care ar aprecia un buchet stylish.
19 trandafiri de Ecuador, calitate premium.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor primiti de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui buchet de trandafiri include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Va plac buchetele facute de noi? Vreti sa vedeti mai multe modele de aranjamente florale si buchete de flori deosebite create de expertii The Flower Society? Va invitam sa intrati pe pagina de Facebook The Flower Society si eventual sa ne acordati si un feedback public.

love it, share it!

google pinterest

 

florarie online, livrare flori online bucuresti, comanda flori online, flori bucuresti online, buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, buchete flori, livrare flori bucuresti

Buchet din 19 trandafiri rosii

5 (100%) 1 vote