Buchet trandafiri rosii si ciocolata

349.00lei429.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Golește

Descrierea produsului

Acest buchet trandafiri rosii si ciocolata este creat special pentru o femeie puternica, atragatoarte si noncomformista, potrivit pentru o seara romantica si in special pentru ziua Sf Valentin.
Cutie cu bomboane de ciocolata home-made.

Buchet mediu: 19 trandafiri rosii invelti intr-o hartie de matase neagra + bomboane ciocolata.

Buchet mare: 25 trandafiri rosii inveliti intr-o hartie de matase neagra + bomboane ciocolata.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea trandafirilor primiti de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui Buchet trandafiri rosii si ciocolata include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet de trandafiri prin plata online, transfer bancar sau in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest buchet de trandafiri, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu aranjamentele florale si buchete de flori realizate de expertii nostri.

love it, share it!

google pinterest

 

livrare flori bucuresti, flori bucuresti online, buchete de flori bucuresti, buchete de mireasa, livrari buchete flori bucuresti, florarie online, buchete flori, livrare flori online bucuresti, comanda flori online

Buchet trandafiri rosii si ciocolata

4 (80%) 1 vote