Cadou floral in cutie roz de lemn pentru bebelusi

140.00lei

Livrari gratuite in Bucuresti!

Descrierea produsului

Cadou floral in cutie roz de lemn pentru bebelusi  sub forma unui aranjament special creat pentru unul dintre cele mai fericite momente din viata – nasterea unui copil. Impresioneaza mamica printr-un cadou unic si inedit pe care il va pastra cu siguranta mult timp.

Cutie roz de lemn cu 6 trandafiri, 1 hortensie alba, 2 astilbe, personalizata cu numele copilului, data nasterii, ora, greutatea si inaltimea.

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

Pretul acestui cadou floral in cutie de lemn pentru bebelusi include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor. Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest aranjament floral prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral , va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori si aranjamente florale realizate de expertii nostri.

 

love it, share it!

google pinterest

 

 

aranjamente florale nunti, buchete de mireasa, florarie online, flori bucuresti online, aranjamente florale bucuresti, comanda flori online bucuresti, comanda flori online, livrari aranjamente florale

 

Cadou floral in cutie roz de lemn pentru bebelusi

Rate this post