Despre Noi

Suntem 2 prietene nonconformiste ce iubesc florile, moda si arta, combinatia perfecta pentru The Flower Society – Unexpected Flower Arrangements.

Totul a pornit in urma cu ceva timp cand, pentru o petrecere, am accesorizat unei rochii negre o coronita de floarea-soarelui. Acesta a fost startul in creatia florala. Apoi au urmat sesiuni de creare a buchetului perfect ce urma sa il facem cadou – ne placea sa facem singure aranjamentele cadou pentru cei dragi, sa ii surprindem in mod placut si sa auzim acel WOW bine-venit.

In timp, am realizat ca domeniul bancar in care profesam nu este ceea ce ne doream si am decis sa ne urmam pasiunea pentru flori si sa deschidem un atelier unde sa ne punem in practica ideile noncomformiste .

Intotdeauna ne concentram asupra a ceea ce este disponibil sezonier – flori care evoca vibrația și schimbarea anotimpurilor . Ne mândrim cu modele unexpected, personalizate, care iau în considerare dorintele fiecarui client. În plus față de florile proaspat tăiate, avem vaze neobișnuite, vaze facute de mesterii romani de la Marginea Suceava, personalizate de catre noi, printuri funky create de copii si lipite pe vaze, terarrium si multe altele.

Raluca si Oana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *