Buchetele si aranjamentele florale pentru nunta

Buchetele si aranjamentele florale pentru nunta

Pentru ca am intuit nevoia de branduri noi in spatiul romanesc, The Flower Society si-a inceput activitatea in Bucuresti, in 2013. De atunci buchetele si aranjamentele florale, pregatite de The Flower Society, au castigat un numar tot mai mare de clienti.

Buchete si aranjamente florale fastuoase, elegante, in totala armonie cu buchetele si aranjamentele florale discrete, delicate contribuie la realizarea atmosferei atat de deosebite, specifice unuia dintre cele mai importante evenimene: nunta. Ele aduc un strop de romantism si de senzualism. Oprind clipa, contribuie la realizarea unei stari exuberante, creand convingerea ca sufletul este tanar, indiferent de varsta.

Dupa o perioada de cautari, de stilizari, am creat buchete de mireasa ce se bucura de mare apreciere. Reusita s-a datorat si interesului pe care l-am acordat preferintelor miresei. Vrem ca tipurile de flori, culoarea, formele sa sintetizeze vibratia ei interioara, visele, sperantele ei. Buchetul de mireasa trebuie sa fixeze in atemporal acest moment unic in viata celei care-l strange la piept cu cea mai mare emotie.
Orice femeie, de la cea mai frageda varsta, isi viseaza buchetul de mireasa. Ea il va tine in mana in cel mai important moment din viata ei. De aceea noi cream buchete de mireasa personalizate. Tinem seama in realizarea buchetelor de mireasa de florile pe care mireasa le admira cu deosebire.

Reusim astfel sa alungam monotonia, sa sporim admiratia nuntasilor, emotia traita de mireasa.
Vrem ca nimic sa nu umbreasca farmecul nuntii. De aceea buchetele de mireasa au preturi convenabile, acesebile tuturor. Nu sunt de neglijat nici discounturile.
Gasiti mai multe detalii si fotografii pe pagina de Facebook.
Ne puteti contacta zilnic intre orele 08:00-17:00. Suntem disponibili si in week-end si in timpul sarbatorilor legale.

Published by