Aranjament floral cu orhidee alba

159.00lei

In Stock

Quick Overview

Livrari gratuite in Bucuresti!

Categorie:

Product Description

Aranjament floral cu orhidee alba in cutie de lemn lucrata manual (16cm x 16cm x 14cm) de culoare argintie care contine 9 orhidee dendrobium si dusty miller.

Puteti achizitiona acest aranjament floral cu orhidee alba prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Cunoasteti o modalitate mai bună de a transmite sentimentele decât de a trimite un frumos cadou floral? Noi, expertii The Flower Society, ne mandrim cu faptul ca nu facem compromisuri in alegerea celor mai frumoase flori.

Astfel, ne asiguram că aranjamentul floral cu orhidee alba  oferit de dumneavoastra va incanta acea persoana speciala, iar culorile vibrante, prospetimea și eleganta de neegalat o vor surprinde.

Daca va place acest aranjament floral cu orhidee alba, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de trandafiri realizate de expertii nostri.

[share]