Aranjament floral cu orhidee Vanda si hortensie albastra

159.00lei

In Stock

Quick Overview

Livrari gratuite in Bucuresti!

Categorie:

Product Description

Aranjament floral cu orhidee Vanda si hortensie albastra creat special pentru persoane care iubesc moda si arta. Acest aranjament floral este un cadou ideal, monocromatic  in cutie  de lemn argintie (16cm x 16cm x 16cm) si contine o hortensie de culoare mov (in sezon: aprilie-octombrie), 3 cupe de orhidee mov, 3 brunia.

Pretul acestui aranjament floral cu orhidee Vanda si hortensie albastra include urmatoarele accesorii: greeting card si cardul cu sfaturi de intretinere a florilor.

Costurile de transport sunt incluse in pret. Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Daca va place acest aranjament floral, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook, acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de flori realizate de expertii nostri.

Daca doriti mai multe detalii legate de aranjamentele pe care le cream ne puteti contacta la aceasta adresa.

[share]