Aranjament floral cu trandafiri roz

169.00lei

In Stock

Quick Overview

Livrari gratuite in Bucuresti!

Categorie:

Product Description

Aranjament floral cu trandafiri roz in cutie de lemn (16cm x 16cm x 16cm) de culoare roz care contine 9 trandafiri roz, 2 brunia roz, 5 acadele.

Un aranjament floral deosebit care aminteste de frumoasa perioada a copilariei, special creat pentru sarbatorirea  nasterii unui copil, botez  sau pentru orice eveniment fericit.

Acest aranjament floral cu trandafiri roz va fi livrat intr-o punga din hartie pentru transport, alaturi de un greeting card si un card cu sfaturi de intretinere, toate incluse in pret.

Puteti achizitiona acest buchet prin plata online, transfer bancar sau  in numerar la livrarea produsului.

Livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti. 

Pentru un mesaj sau orice alte informatii cu privire la comanda, va rugam sa ne sunati. Comanda va fi prelucrata dupa ce avem confirmarea platii, indiferent de metoda de plata.

Cunoasteti o modalitate mai bună de a transmite sentimentele decât de a trimite un frumos buchet de trandafiri? Noi, expertii The Flower Society, ne mandrim cu faptul ca nu facem compromisuri in alegerea celor mai frumosi trandafiri.

Astfel, ne asiguram că aranjamentul floral cu trandafiri roz oferit de dumneavoastra va incanta acea persoana speciala, iar culorile vibrante, prospetimea și eleganta de neegalat o vor surprinde.

Daca va place acest aranjament floral cu trandafiri roz, va invitam sa acordati un feedback public pe pagina The Flower Society pe Facebook. Acolo veti gasi cele mai noi imagini cu buchetele de trandafiri realizate de expertii nostri.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta aici.

 

[share]