Povestea aranjamentelor florale marca The Flower Society

Povestea aranjamentelor florale marca The Flower Society

Povestea aranjamentelor florale marca The Flower Society, o surpriză pentru toți

Pentru că este un nou început, o nouă poveste și-a făcut loc pe piața aranjamentelor florale online din București și Cluj-Napoca. Nu este o poveste oarecare, ci are o doză de intensitate pe care membrii fondatori o resimt din plin. A te gândi la un motiv pentru care să pornești într-o piață în care există numeroși alți competitori ar însemna un eșec încă dinainte de a începe. Dar dacă pornești la drum gândindu-te că deții un concept de aranjamente florale unic, atunci cu siguranță că șansele sunt de partea celor care încearcă.

Aranjamente forale online, acum pentru evenimente si nu numai

Totul a început ca o pasiune. Plăcerea și imaginația se combină într-un mod perfect, având ca  singur
scop crearea unor aranjamente florale  aproape imposibil de trecut cu vederea.
Pot fi fără de tăgadă asemuite cu acele cuvintele așternute într-o metaforă care elogiază frumosul și sublimul.

Pentru că fiecare început definește continuitatea unei afaceri, povestea TheFowerSociety.ro este una care se desfășoară în mediul online, ceea ce nu înseamnă că și florile sunt virtuale. Nu le veți primi sub formă de emotii, ci vă veți bucura de ele simțindu-le, palpându-le și respirându-le mirosurile plăcute.

Un aranjament floral de trandafiri, o operă de artă by The Flower Society

25În final, fiecare aranjament floral este tratat asa cum este tratata o operă de artă, indiferent din ce flori este compus. Se pot folosi trandafiri, care pot fi accesorizati cu cele mai variate și neașteptate elemente din natura. Se poate folosi o orhidee, care la rândul ei permite utilizarea unor frumoase elemente decorative.

Indiferent care dintre fori sunt folosite pentru aranjamentul floral, acesta va respecta proporțiile, va respecta paletele de culori și va fi realizat cu unicul scop de a crea impresie și de a rămâne mult timp imprimat în memoria persoanei care il va primi.

Atunci când se pune suflet în muncă, produsul obținut depășește orice așteptări. Atunci când o comandă este onorată, în fundal sunt câteva persoane care admiră opera de artă, o fotografiază și o imortalizează pentru a exista un punct de referință pentru viitor.

Niciodată nu va fi la fel pentru că de fiecare dată se vor depune eforturi pentru a fi mai bine, mai frumos, mai satisfăcător și mai exotic.

The Flower Society sustine modul simplu și eficient de a comanda, de a primi și de a dărui flori atent accesorizate persoanei iubite, familiei sau prietenilor sau pentru o persoana importanta din viata dumneavoastra.

Indiferent de evenimentul pentru care ai avea nevoie, la Theflowersociety.ro vei găsi aranjamente florale de calitate superioara !

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *