Home PageServicii

Ce Servicii Oferim:

  • Evenimente
  • Abonamente aranjamente florale
  • Nunti/Botezuri

Petreceri copii – livram kitul de ’’distractie’’ – un kit  pentru realizarea de catre copii a unui aranjament floral (vaze colorate, burete, flori taiate).

Copiii vor face singuri aranjamente florale in functie de imaginatia fiecaruia, iar la plecare le vor lua acasa, acestea fiind un cadou din partea sarbatoritului.

Petreceri adulti - furnizam aranjamente florale proaspete, inovative  in functie de tema petrecerii  si locatia petrecerii

Aranjamente florale proaspete si inovative pentru  birouri, magazine, restaurante, hoteluri și, mai ales, pentru spatiul unde dorim sa ne relaxam – ”ACASA”

Opțiuni de livrare: saptamanal, lunar sau orice alta frecventa doriti. Pretul unui aranjament floral incepe de la 50 RON (inclusiv TVA) fara vaza, pretul acesteia difera in functie de modelul ales. In functie de frecventa de livrare dorita, se vor face pachete(abonamente) cu preturi diferite.

Designerii nostri se vor deplasa la dumneavoastra pentru a va identifica nevoile astfel incat sa va propuna cele mai potrivite aranjamente.

Pentru mai multe informatii, suna-ne la 0722 218 419 sau trimite-ne un e-mail.

Nu e doar o nunta, e NUNTA TA, asa ca, in urma discutiei cu tine, vom gasi impreuna cea mai spectaculoasa solutie pentru ziua perfecta.

Servicii

4 (80%) 5 votes