Termeni si conditii

Comanda dumneavoastra prin www.theflowersociety.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:
Informatii legale
Specificatiile tehnice sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar theflowersociety.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Toate preturile din acesta pagina de web care sunt exprimate in LEI, includ TVA. Plata se poate face cu Ordin de Plata sau prin Card bancar.

La achizitia unui produs, pentru orice modificare se consulta personalul nostru de vanzari. Termenul de livrare minim pentru Bucuresti este de 3 ore; pentru Romania si tarile din Uniunea Europeana 24 de ore de la lansarea comenzii (achitarea comenzii). Livrarea se face in limita stocului, dupa confirmarea intrarii banilor in cont.

Site-ul se afla in proprietatea Jordan Mirela Raluca PFA, CUI 31483215.

Politica de refuz/acceptare a comenzii
Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA si sunt exprimate in RON

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0722 614 966/0722 218419
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Rezolvarea problemelor legate de plata
Decizia de a cumpara flori online pe,e www.theflowersociety.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin……….. Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0722 614 966/0722 218419
Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.
Drepturi de autor
Toate imaginile prezentate pe www.theflowersociety.ro sunt proprietate a companiei Jordan Mirela Raluca PFA.Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp
In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

Aranjamente deteriorate
Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

Varsta legala
Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.theflowersociety.ro) are peste 18 ani.

Garantii oferite de noi
Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:
>  Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
>  Livrarea a intarziat la data agreata.
>  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
>  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
>  A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.
Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

Regimul ofertelor speciale

Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

Folosirea datelor personale

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.
>   Numele
>  Adresa de email – Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
>  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 LEGISLATIA ROMANEASCA IN DOMENIUL COMERTULUI ELECTRONIC
– Legea comertului electronic – 365/2002
– Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
– Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnaturii electronice – 429 / 2001
– Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
– Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
– Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001
– Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
– Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
– Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei – Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
– Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei – 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *